Go to footer

REGLER!

Vänligen läs igenom och följ dessa regler!

Moderators: Björn CR, Kinell, Chris CR


REGLER!

Postby Chris CR » 00:18 25-01-2004

Regler för CRF

Små förhållningsregler som är självklara för de flesta, men inte för alla. Därför har vi radat upp ett par regler vi kräver att ni ska följa:

- Meningslösa, ovidkommande och/eller off-topic inlägg, att starta flera likadana trådar, mass-postning, reklam mm. Inget vi vill ha på CRF.


- En admin eller moderator kan låsa en tråd om den anses olämplig eller onödig. Oftast skriver personen som låste tråden en kort förklaring, men om något är oklart är det bara att skicka ett mail till personen i fråga. Den vanligaste orsaken är att en i stort sett likadan tråd redan finns. Innan du postar en ny tråd, kolla igenom CRF så att det ämne du vill ta upp inte redan diskuteras.


- Länkar till konkurerande verksamheter är ej tillåtna.


- Vi postar inte inlägg på CRF som avsiktligen innehåller osanningar, felaktigheter, vulgariteter, obsceniteter, hotbrev, rasistiska eller sexistiska påhopp, personangrepp eller som på något sätt skadar CRF, individer eller strider mot Svensk lag.


- Så kallade "klicklänkar" (där man tjänar pengar), spam, kedjebrevsverksamhet, pyramidspel, utbjudning av sexuella tjänster är strängeligen förbjudet. Ovan nämnda kommer att raderas och i värsta fall också anmälas.


- Försäljning under Market Place är endast till för begagnat försäljning av replicas. Ny oöppnad produkt får inte säljas här och ingen distrubution av nya artiklar. Den sköter CR.


- En annons Under Market Place SKA innehålla en bild, och här är endast egna bilder på produkten är tillåtna, inte tillverkarens bilder. Via bilden ska man kunna se skicket på produkten, eller om det är avikelser, skador etc så ska detta framkomma och man ska även kunna påvisa att det är en begagnad produkt. Maximalt 3 annonser per kalendermånad är tillåtet.


- Inga ”Live” Auctions! Egna är OK!


- Svordomar, könsord m.m. mot andra medlemmar eller personer undanbedes.


- Du är personligen ansvarig för de inlägg du skriver. Därmed så är CRF utan skuld för de inlägg som eventuellt kan leda till skadeståndsanspråk.


- Alla hjälps åt att få en fin stämning här på forumet. :wink: Därför uppmanas alla att kontakta oss om ni misstänker att ett inlägg strider mot våra regler.


- Om någon missköter sig under en längre tid och inte lyssnar på "tillsägelser" kommer denna att bli avstängd från CRF.


- Vi fråntar oss allt ansvar för eventuella problem som kan tänkas uppstå på grund av felaktiga budskap eller tips som publicerats på CRF. Inläggen uttrycker endast författaren till inläggets åsikter och lösningar. Vi på CRF står inte nödvändigtvis bakom de åsikter som publicerats på detta forum.


- Följer du dessa regler så kommer ingen få några problem. Känner du att ditt inlägg kan ligga i gråzonen på grund av innehållet så kan du läsa ytterligare information hos Riksdagen. Deras beslut om hur elektroniska anslagstavlor ska skötas finns här.

CR Mods
User avatar
Chris CR
Site Admin
 
Posts: 3057
Joined: 16:36 29-10-2003
Location: Skärgårdstad/Sthlm

Return to Board index

Return to REGLER

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest